Miercuri, 25 septembrie, Sala Dinamo va fi gazda derby-ului Grupei D a Velux Champions League. În bârlogul câinilor vin danezii de la GOG Svendborg, lideri după primele două etape în care au repurtat tot atâtea victorii. Iar scorurile cu care au fost obținute dau fiori reci pe coloană dinamoviștilor: 33-24 în deplasarea de la Kristianstad și 38-31, pe teren propriu, în fața rușilor de la Chekhovskie Medvedi.

Trupa lui Constatin Ștefan este, la rândul ei, neînvinsă în acest sezon. În Liga Zimbrilor Savenco și compania sunt singurii ce au acumulat maximum de puncte. În „Europa” dinamoviștii au remizat în prima etapă, 28-28, cu Kadetten, în Elveția, iar pe teren propriu au învins campioana Suediei, Kristianstad, 28-25, rezultate ce îi plasează pe alb-roșii pe poziția secundă a clasamentului Grupei D.

Miercuri, în prima întâlnire directă între cele două formații, este posibil și debutul lui Iman Jamali. Interul stânga, bijuteria perioadei de mercato, transferat de la Veszprem, ar putea fi pentru prima dată inclus în lot, depășind astfel o perioadă destul de lungă în care a fost chinuit de accidentări.

Rămânem la capitolul premiere: portarul dinamovist Makrem Missaoul a primit din partea Președintelui Republicii Tunisia Ordinul Național Meritul Sportiv clasa a patra.

Dinamo-GOG este în direct pe Digisport 2 și Telekom Sport 3 de la ora 1900.

Foto Facebook CS Dinamo

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.