Uşa cafenelei se deschide uşor şi imediat nările-ţi simt aroma cafelei te înconjoară instantaneu. Înăuntru „toată lumea se cunoaşte cu toată lumea”, răsună glasuri vesele, iar forfota chelneriţelor, întotdeauna zâmbitoare şi grăbite, conferă dinamica familiară a unui loc special.

Este CAFENEAUA unde ziarul de sport te aşteaptă frumos împăturit lângă ceaşca cu licoare aburindă. Paginile lui, ce încă poartă căldura tiparului, îţi dezvăluie lumea pe care tu o iubeşti,  rezultatele, clasamentele, interviurile, editorialele, subiectele ce stârnesc şi consumă pasiuni. Se întâmplă ca, fiind făcut de om, jurnalul să nu fie perfect. Să nu conţină tot ce doreai sa afli. Şi atunci răspunsul poate veni de la oricare dintre cei prezenţi, care-ţi împărtăşesc pasiunea, pentru că este exact locul unde informaţia, polemica şi trăirea sunt acasă.

Poate acest loc nu (mai) există. Poate în efortul adaptării la noile vremuri am pierdut noţiunea reală a unui astfel de loc. Sau poate, în evoluţia lucrurilor, după e-mail, e-mag, „e-tc”, apariţia unei e-cafenele sportive pare firească.

Suntem o echipă cu experienţa anilor buni ai „presei de sport”, când efortul muncii de teren trebuia să îmbine armonios şi „condeiul” editorialului, şi vă invităm la e-cafeneaua unde informaţia trebuie să răspundă întrebărilor esenţiale ale jurnalismului: cine, ce, unde, când și cum. 

La e-cafeneaua unde vă vom spune unde puteți practica sportul în București și nu numai. La e-cafeneaua unde vom insista, de fiecare dată, să mergeți la stadion, sală, patinoar, bazin sau teren ca să urmăriți pe viu desfășurarea evenimentelor sportive. Pentru că avem șansa de a o face și pentru că așa fac iubitorii de sport! La e-cafeneaua unde ştirea o puteţi face chiar voi prin comentarii, polemică sau dialog constructiv! La e-cafeneaua unde puteți întreba și, în urma unei documentări profesioniste, vi se va răspunde. La e-cafeneaua unde, pe lângă sport, îți vor câștiga atenția și subiectele din lumea teatrului, filmului, a artelor în general…

În Ajunul Crăciunului anului 2013 www.e-sportcafe.ro este gata de drum! Vor fi (sper cât mai puține) greșeli inerente începutului. Suntem în fața unei provocări a worl wide web-ului, iar acumularea cunoștințelor de administrare a unui site se fac în mod alert, dar totuși lent pentru cititorul obișnuit cu marile „producții” de gen. Vom recupera, vă asigurăm, pentru că intențiile sunt cele mai bune și pentru că www.e-sportcafe.ro există deoarece alții au uitat să-și facă meseria, cedând în brațele ademenitoare ale can-can-ului și derizoriului!

Prietene, ușa e-cafenelei s-a deschis ușor. Nările-ţi nu vor simti aroma cafelei, dar înăuntru „toată lumea se cunoaşte cu toată lumea”, răsună „coment”-uri vesele, iar noi sperăm că vei fi găsit un loc special.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.