Etapa a IV-a a Ligii Florilor programează sâmbătă, 14 septembrie a.c., în Sala Rapid din Capitală, întâlnirea dintre CS Rapid București și SCM Gloria Buzău.

Oaspetele sunt la cea de a doua deplasare consecutivă în București. Și se poate spune că vor găsi arena cu ochii închiși deoarece, în urmă cu doar zece zile,  tot în Sala Rapid, buzoiencele au fost invinse de CSM București, principala favorită la titlul de campioană. De această dată calculele hârtiei sunt mult mai echilibrate, rapidistele nereușind să se impună în propriul fief. Au fost două înfrângeri pentru elevele lui Robert Licu: 30-20 cu CSM Corona Brașov și 24-20 în fața bistrițencelor de la CS Gloria 2018.

În ultimele 5 confruntări directe gazdele de sâmbătă s-au impus de 3 ori, una dintre partide s-a încheiat la egalitate și o singură dată au învins buzoiencele, în urmă cu mai bine de 5 ani. Ce va fi acum? Luați loc în micuțele tribune ale Sălii Rapid și veți vedea 😉 Primul fluier al abitrilor V. Murariu și M. Tăbăcariu se va auzi la 1230.

Credit image bucurestiulmeudrag.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.