CSM București, locul 3 în clasamentul Ligii Florilor după trei etape, pare că și-a revenit din șocul înfrângerii din runda inaugurală de la Zalău, când a cedat surprinzător în fața formației pregătite de Gheorghe Tadici, 24-25. Au urmat două victorii normale, 28-21 în fața buzoiencelor de la SCM, în Sala Rapid și 30-24 în prima deplasare a sezonului, la Baia Mare, acolo unde, nu cu mult timp în urmă, se juca cu titlul pe masă.

AHCM Slobozia, echipă ce ocupă poziția a noua în clasament, nu are amintiri prea plăcute din întâlnirile cu „tigroaicele”. În ultimele 4 partide, disputate fie în București, fie la Slobozia, ialomițencele nu au reușit să „fure” nici măcar un punct bucureștencelor iar bookmakerii ar băga mâna în foc că nici sâmbătă, 14 septembrie a.c., acest lucru nu se va întâmpla.

Dacă am amintit de victoria trupei lui Ryde la Baia Mare, trebuie spus că și AHCM Slobozia vine în Sala Rapid cu moralul ridicat datorită primei victorii a sezonului: 24-19 cu CSM Târgu Mureș. Iar CSM București, în sezonul 2018-2019, a mai dat palpitații fanilor în partide în care pornea drept favorită certă. Iar evoluția fetelor de la HC Zalău este material de studiu la mare căutare printre antrenorii primei ligi 😉

Meciul, ce va începe la ora 1700, nu este televizat. Un motiv în plus să ne vedem la sală!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.